Een kleine update over de voorbije weken; De koers te Vollezele van 10maart werd afgelast door hevige wind. De week erop ging ik van start in de IC Dottignies, daar werd er van in de start alles op een lint getrokken waardoor het peloton scheurde in verschillende stukken. Ik kende een mindere dag en had niet de benen om vooraan mee te strijden, ik werd 51ste van 160 deelnemers. Slechts 56 renners reden uit ! Het voorbije weekend startte ik op zaterdag in de TT te Montenaken, er moest 30km zo snel mogelijk afgelegd worden. Ik deelde goed in en reed voor mezelf een goede tijd, ik werd 9de. Al doende leert men. Op zondag ging ik van start te Ursel, ik was niet mee met de goede vlucht en werd 22ste op 165 deelnemers. Komend weekend zal ik 2 ƩƩndagswedstrijden betwisten in Normandiƫ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *