Het voorbije weekend heb ik 2dagen gekoerst te Bretagne in Frankrijk:

Dag 1: Gp Bousquet (155km), na 10km was er een valpartij, ik rijd er vol in maar kan van men fiets springen en land mooi op men voetjes. 😅 Na een 10tal km achtervolgen komen we vooraan terug aansluiten, het zware parcours zorgt voor vele kleine groepjes. Ik word 19de. 35renners rijden de koers uit.

Dag 2: boucles guegonnaises (160km), iets minder lastig parcours. Proberen in ploeg de wedstrijd hard te maken. Ik rijd een aantal keer voorop, uiteindelijk rijd ik net voor de plaatselijke ronden op een klim weg en krijg 9man mee. We bouwen een voorsprong van 50sec uit maar dan beslissen een aantal mannen niet meer te rijden: “notre sprinteur est dans le peleton”… spijtig, we worden gegrepen op een kleine 20km van de meet. Ik word weer 19de / 180 in een hectische massaspurt.

Ik onthoud het goede gevoel, klaar voor wat komt ⛰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *