Het voorbije weekend reed ik 2dagen te Frankrijk. 🇫🇷

zaterdag: La Gainsbarre, 185deelnemers voor 170km koers op een heuvelachtig parcours. Doorheen de koers werd het peloton sterk uitgedund. In de finale rijd er een 7-tal man weg & zij kunnen het peloton nog net voorblijven, Gilles Borra word sterk 2de ! Ik finish vooraan het peloton op een 21ste plaats. We winnen het ploegenklassement ! 💪

zondag: La Gislard, 185deelnemers voor 150km koers. Lastiger parcours dan de dag voordien. Alweer een super sterke ploeg ! We proberen de koers hard te maken maar het draait toch uit op een massaspurt… Gilles Borra spurt naar een 3de plaats en wint hiermee het tweedaagse-klassement ! Ikzelf finish op een 19de plaats.
Twee dagen met super ploeg rondgereden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *